torstai 3. maaliskuuta 2016

Karon työpäivät 17, 20-24, 26-33


Keittiöviikon jälkeen vaihdoimme Elinan kanssa paikkoja, eli minä menin aamuvuoroon kuuteen. En todellakaan ole aamuihminen, joten jännitti ekoina päivinä, että nukun pommiin. Onneksi niin ei kuitenkaan käynyt.
Aamuvuorot menevät aika samalla kaavalla läpi ja sen oppii todella nopeasti. Jos osaisi saksaa niin siinä pärjäisi yksinkin.
Ensin aamupalapöytä kuntoon, sitten otetaan siivous-suunnitelma ja tehdään kaikki siihen kuuluvat asiat. Siinä on eriteltynä päivittäin, joka toinen päivä tehtävät, viikottain tehtävät ym.
Ja ne hommat oikeesti tehdään aina silloin.


Denkpause porukka kokoontui taas tuttuun tapaan ti-pe.
Eli he kokoustavat aina 8:00-10:30 neuvotteluhuoneessa. Sinne heille hoidetaan kahvit ja virvokkeet. 10.30 he saapuvat juomaan lisää kahvia baariin, jossa heille on aina naposteltavaa vaihdellen viikon välein.
12 he tulevat lounaalle ja ennen tätä täytyy olla aamupala siivottuna ja lattiat imuroituna.
Heidän lounastaessaan käydään neukkari katsomassa kuntoon ja viedään sinne lisää kahvia.
Puoli kolmelta heille tarjotaan vielä viimeiset kahvit.
Kahvia juodaan reilusti, se on tullut huomattua.





Elina oli päivät 30-33 Münhenissä ja minä olin yksin täällä.
Olin pyytänyt saada olla töissä niinä päivinä. Jännitin miten saan aikani täällä kulumaan, mutta kyllä se ihan nopeasti meni kuitenkin. Teki varmaan ihan hyvääkin tavallaan! 




Alakerrassa on tämän näköinen huone, jossa voidaan pitää pieniä tilaisuuksia. Huone on todella hieno ja tunnelma on ihana. Menin työkaverini kanssa kattamaan huoneen valmiiksi tilaisuutta varten.
Pääsin myös olemaan huonesiivojana yhtenä päivänä, kun siellä tarvittiin apua. Oli kyllä ihan mielenkiintoinen kokemus, kun ei ole ennen tullut tehtyä sellaista työtä.
Ensimmäisten lakanoiden vaihtojen kanssa tuli pieniä ongelmia, koska ei ole ihan sama, miltä vuode näyttää, kun uusi asiakas astuu huoneeseen.
Työkaverini hoiti kylpyhuoneen siivouksen ja minä muun tilan. Kylpyhuoneen lattiat siis pestiin sienellä ja suihkukoppikin jynssättiin perusteellisesti. Minä vaihdoin lakanat, pyyhin pinnat ja imuroin. 








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti