perjantai 11. maaliskuuta 2016

Päivä 37

Lähdimme ihanan työkaverimme, hänen poikaystävänsä ja kaverinsa kanssa keilaamaan Sonnebergiin. Tuulettuminen teki kyllä hyvää molemmille. Sen verran höperöiksi tulee viettäessään aikaa Neuhaus am Rennwigillä. 

Koska oli sunnuntai, niin pelihallissa ei ollut kauheasti porukkaa, mikä oli vain hyvä. Saatinpahan nauraa kovaan ääneen ilman häiriötä. Hauskaa siis todellakin oli!
Ensin otimme pari tikkakilpailua ja sitten menimme keilaamaan. Mitään juomia/keilaamista ei maksettu heti, vaan meni piikille. Ei niin kiva systeemi, kun ei yhtään tiedä loppusummaa. Täällä tehdään paljon erilaisia mixereitä, esim.olutta sekoitetaan usein jonkun limonadin/mehun kanssa. Karoliina uskaltautui kokeilemaan olutbanaanimehusekoitusta. Ennakkoluuloja oli, mutta se oli tosi hyvää! Koska siidereitä ja lonkeroita ei ole, niin tämä oli sitten vähä niinkuin siiderin korvike, jos oluesta ei sinällään pidä.

Molemmat taas tajusi kuinka korkealla asutaan, koska korvat olivat melkein koko illan lukossa korkeuseron takia. Sonneberg kun on vain 400m merenpinnan yläpuolella ja Neuhaus liki 900m.



Keilahalli oli todella siisti paikka. Hämmennystä aiheutti vain se, että siellä sai polttaa sisällä. Onneksi siellä ei kuitenkaan haissut tupakka, mutta perjantai-iltana kun talo on täynnä väkeä, voi tilanne olla toinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti