keskiviikko 24. helmikuuta 2016

Elina keittiössä, päivät 17 ja 20-23


Työviikko alkoi keittiöllä iltavuorossa klo 15:00-23:00. Sain koota annoksia ja tiskata.
Ilta oli kiireinen ja vietin sen kahden muun kokin kanssa. Olin lähinnä avustamassa, sillä tuotteet piti saada nopeasti esille ja tarjolle.
Päivän ensimmäinen annos oli "Hello from the Kitchen".
Annokseen kuului avokadovaahtoa, kuhaa, retiisiä ja pestoa.


Illan aikana kokosin kala-annoksia, risottoannoksia, jälkiruokia ja liha-annoksia.
Oli mielenkiintoista nähdä ja oppia, miten tarkasti kaikki asetellaan paikoilleen.
Elementtejä oli paljon aina yhdessä annoksessa.



Annosten kokoamisessa pitää olla erittäin nopea, sillä ruoka kulkee hissin mukana vielä yläkertaan, josta tarjoilija vie ruuan asiakkalle.



Muut neljä päivää tein aamuvuoroa, eli klo 6:30-14:30.
Aamuvuorossa teimme valmiiksi jo "Hello from the Kitchen"- annoksia iltavuoroa varten. Aamulla teemme kaikki seuraavan päivän aamupalan kylmät tuotteet valmiiksi ja valmistamme lämpimät ruuat aamupalalle yläkertaan.
"Parmesaanitomaatteja"

Aamiaisella on tarjolla keitettyjä munia, sekä munakokkelia.

Aamupalalla kaikki on tehty itse.



Valmistimme mm. kinkkusalaattia, porkkanasalaattia, munasalaattia, tomaattisalaattia ja punajuurisalaattia. Kaikki tehdään tuoreista raaka-aineista ja makukin on sen mukainen, eli HYVÄ!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti