perjantai 1. huhtikuuta 2016

Päivä 58

Hotellillamme vietettiin pääsiäistä suuren brunssin, sekä viininmaistajaisten merkeissä.
Pääsiäistä varten oli myös tehty oma a´ la carte menu.
Brunssiin kuului hummeria, jänistä, lammasta, erilaisia salaatteja, juustoja, kalaa, keitto, lämpimiä vihanneksia ja perunoita, sekä jälkiruokabuffet.
Brunssin sai ottaa joko shamppanja-tarjoilulla tai ilman.
Brunssin nimi oli " Shamppanja-brunssi".

Kun brunssi oli ohi, saimme myös itse maistaa pöytien antimia, sekä hummeria ensimmäistä kertaa elämässämme.




Kun aamupala oli ohi n. klo 10, alkoi heti salin uudelleen laitto. Tuolit vietiin pois ja ravintolan pöydät tehtiin noutopöydäksi. Ihmisiä oli paljon auttamassa ja koko henkilökunta oli töissä brunssilla. Päivä oli yksi vilkkaimista, mitä näimme Schiefferhofissa.







Katoimme yhdessä salin ja kukkakaupasta tuli pääsiäiskoristeet pöytiin.
Itse brunssilla olimme töissä baarissa ja teimme ihmisille juomia.




Illallismenuun sisältyi lisähinnasta (20€) viininmaistelu, jossa tarjoiltiin kolmea eri täkäläistä viiniä. Laitoimme yhdessä pöydät valmiiksi tähänkin.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti